Close
maxresdefault[1]

Tydligen finns fortfarande flera svenska familjer som väljer att sitta inne och titta på TV istället för att jaga kronhjort i friska luften. Dumburken göder ett redan dekadent samhälle, har vi alltid sagt, lite klass är vad riket behöver. Men var lugn, du behöver inte adressändra till Monte Carlo riktigt än. Den populära reality-serien Bonde söker fru kan nämligen få en förnämare systerupplaga som ska heta Adel söker fru. Kanske blir det rent av värt att sätta på medieenheterna igen.

TV4 ser över programidén som lämnats in av anonym samhällshjälte, en man jag råkar känna personligen (inga namn nämnda men hans initialer är C XVI G). Om Adel söker fru blir verklighet är jag rent av intresserad av att ställa upp, så länge äktenskapet sker under strikt uppsikt av handplockad förmögenhetsjurist.

...
Annons

Ledarskribent

Erik Fnattenbratt

Ludwig Von Kanegrip

Elvira Silverspade