Close
1037290_1280x720[1]

18-åriga Ethan Couch smällde i sig en flaska champagne av typen Crystal, årgång 2002, och satte sig i sin något pinsamma Porsche 911. Inte nog med att han uppenbart misstagit lyxbil för nybörjarbil körde han dessutom in i en grupp medelklassmedborgare varav 4 dog och 11 skadades.

Herr Couch ansåg sig inte veta bättre eftersom han vuxit upp i en miljö där konsekvenser bara är ett problem om man saknar pengar, vilket Couch inte gjorde. Domstolen godkände försvaret och fastställde villkorlig dom på 10 år.

Dessvärre har Couch den dåliga smaken att upprepa sina prislösa misstag. Efter att en videofilm vittnat om hans fortsatta alkoholkonsumtion, ett brott mot villkorlig dom, ska han ha flytt landet med sin mor. Filmen visar inte bara att Couch konsumerar dussindrycken ”öl” utan utövar sällskapsspelet”beer-pong”, en typ av underhållning där alkoholhalten spelar större roll än dryckens tillverkningsregion och som helt saknar druvor.

Om Fru och son Couch återfinns kommer de båda skaka galler och inte champagne. Hittills innebär flykten dessvärre att dina och mina hårt införskaffade skattepengar dräneras till polisens spaningsarbete och inte för att bygga de privatparkeringar utanför flygplatserna som vi så länge kämpat för. Hade jag velat gå ändå från min Phantom Ghost till Terminal 5 så hade jag aldrig valt att tjäna så  mycket pengar, målet helgar helt enkelt inte medlen.

 

...
Annons

Ledarskribent

Erik Fnattenbratt

Ludwig Von Kanegrip

Elvira Silverspade