Close
sad-214977_960_720

Det är svårt att föreställa sig något (förutom sjukdom) som är värre än att ens barn växer upp och blir en sosse – än värre vänsterkommunist. Det händer allt oftare i dessa tider när vi matas med propaganda från folk till vänster om lådvins-liberalerna och annat åbäke.

Mitt i detta mörker verkar det som att ett ljus har tänts. Ett hopp om att vi äntligen hittat ett motmedel som kan bekämpa det kommunistiska virus som har förpestat landet allt för länge.

En studie från USA visar hur otroligt viktigt det kan vara att låta ens barn hålla i en bunt rödingar redan i tidig ålder. Studien gjordes genom ett samarbete mellan 2 välkända amerikanska universitet och gick ut på att barn skulle hjälpa till med olika arbetsuppgifter. En grupp fick hålla i och räkna sedlar innan uppgifterna genomfördes, de andra barnen började direkt med uppgifterna.

Det visade sig att barnen som hållit i pengarna var mycket mer motiverade och löste arbetsuppgifterna snabbare än de övriga. Efteråt ombads barnen assistera under en till synes obetydlig uppgift. Barnen som hållit i pengarna var mer benägna att avstå och värdesätta sin egen tid än de andra.

Att låta barnen hålla i pengar gav alltså enbart positiva effekter även om vänsterforskarna som summerar studien försöker lura folk att det är en dålig egenskap avstå sådant som inte gagnar en själv. Ja ni hör själva hur det låter. Typiskt vänster- och sosse-käbbel!

Vaccinationen mot socialism, kommunism och andra framgångsavundsjuka ideologier tycks således vara en bunt sedlar i näven från tidig ålder. Något som vi alltid anat!

Källa :
...
Annons

Ledarskribent

Erik Fnattenbratt

Ludwig Von Kanegrip

Elvira Silverspade