Close
Women looking out window

Snart är det det Sylvesters namnsdag vilket innebär slutet för det gångna året. Årsskiften kommer alltid opassande, man har precis vant sig vid det förra året och nu blir så illa tvungen att köpa ett nytt TipeX då det kommer skrivas fel årtal varje gång checkhäftet används. Inte något vi ser fram emot direkt.

Däremot finns det saker som vi ser fram emot så ljuvligt.

Införandet av ett riktigt klassamhälle

För det första ser vi fram emot är att välfärdssamhället raseras. Detta då det torde vara lättare att återföra det klassamhälle (med underklass, överklass, prästklass, lågadel och högadel) som alla gått och suktat efter så länge.

Ett samhälle där folk inte har så stor frihet och på så sätt slipper ångesten över alla val som måste fattas. Man tilldelas utbildning och jobb utefter det blod som sipprar i ådrorna. Ett enastående effektivt lärlingssystem på familjenivå blir då möjligt där kunskapen förfinas och går i arv.

Klassrummet får en helt ny innebörd

I samband med att klassamhället cementeras får klassrummen en helt ny innebörd. Detta kommer att råda bot på många av de problem som den svenska skolan dras med idag. Framförallt problemen med att de högpresterande eleverna blir allt färre.

Att införa rena elitskolor som satsar på kvalité före kvantitet kommer enbart gynna framtidens barn och deras avkommor. Vissa elever kommer ges särskilda undantag om de visar en begåvning och förväntas bli en stor tillgång för riket.

Drömmen om absolut monarki

Återinförandet av den absoluta monarkin är vad som stått högst upp på de flestas önskelistor denna jul. Vi tror än så länge det är för tidigt för detta då samhällskollapsen som gör det hela möjligt sannolikt kommer att dröja ett tag. Men vi är hoppfulla. Regeringen tycks ändå göra ett väldigt bra jobb i det avseendet så vi kan inte klandra dem!

Modernisera adelsblodet

Återupptagandet av adlandet. Jag vet vad ni kommer säga: ”Nej inga fler adelsmän, då kommer det inte bli lika exklusivt!”. I guds namn, adeln behöver lite nytt blod.

Det är synnerligen pinsamt att den senaste adlade personen blommade ut till en Hitler dyrkande nazist. Vi behöver rentvå oss den stämpeln.

Några herrar och damer vi reflekterar över är: GW Persson, Zara Larsson, Zlatan Ibrahimovic och Håkan Hellström.

Vad ser ni fram emot 2016?

...
Annons

Ledarskribent

Erik Fnattenbratt

Ludwig Von Kanegrip

Elvira Silverspade