Close
fl_webb

Alla i det övre samhällsskiktet har under en tid sett hur bidragssnyltare från förbundet Kommunal börjat tränga sig in i finrummen. De har som vanligt svårt att smälta in och förstör mångt i mycket atmosfären i lokalerna, de hör helt enkelt inte hemma.

Kommunal är ett fackförbund som representerar över en halv miljon svenska arbetarklassmedborgare. Tack vare medlemsavgifter får förbundet in över en miljard kronor årligen. Kapital som således borde användas i syfte att gagna dess medlemmar, vilket visat sig inte varit fallet.

Istället har pengarna gått till dekadenta aktiviteter så som lyxnotor – med avsaknad av Beluga vodka – samt event med pornografiska inslag. Man har t.ex. vid flera tillfällen anordnat tillställningar med den svenska porrstjärnan Puma Swede som avstått skyla sin hy.

Annan medelklasslyx har konsumerats i form av resor till diverse smärre lyxiga destinationer med inslag av stort slöseri.

Visar Marxisternas oförmåga att hantera kapital

Att marxisterna saknar förmåga att hushålla med pengar är något som alla vet vid det här laget. Det räknas nästan som ett kriterium att antingen vara belånad upp över öronen eller bo i hyresrätt för att vistas i dessa umgängen (som om att vistas i dessa sällskap ens räknas som något privilegium).

För att mörka slöseriet, och att verksamheten blöder kraftiga summor pengar, har förbundet pumpat in kapital i sina handelsbolag där insynen är ytterst begränsad, vilket möjliggör att de kan undanhålla information gällande transaktioner från personer som möjligen kan avslöja förbundets oförmåga att hantera medlen.

Dricker viner till ett värde av 3 månadslöner

Lyxkrogen Metropl Palais, som Kommunal indirekt driver genom handelsbolaget Lyran, har under flera år använts av ledningen till representationsmiddagar. Barkonceptet beskrivs som ”en plats för vardagslyx”; en plats där det går att beställa in ”hantverksmässigt framställda viner” som de så fint kallar det.

Vi som inte direkt behöver vända på slantarna och är sugen på lite fin årgångsdryck kan här beställa in en flaska Pétrus 2002, Pomerol, för 32 000 kronor.

Petrus Pomerol
En flaska Petrus Pomerol

För den demografiska grupp som Kommunal representerar utgör detta ungefär 3 månadslöner per flaska. Druvdryck som ledningen tycker sig vara förtjänt av även om hela verksamheten gör brakförluster.

Använder medlemmarnas pengar till privata satsningar

Slöseriet och bedrägerierna slutar inte här. Bolaget använder en stor del av pengarna till privata satsningar, som dyra egenproducerade kokböcker och vin-tillverkning. Vilket de – i egenskap av sin samhällsklass – inte har någon förmåga att bemästra vilket självklart renderar i praktfiaskon.

De 4 senaste åren har förbundet gjort förluster på sammanlagt 320 miljoner kronor. Medlemmarna, bestående av arbetare vilka till stor del lever med små marginaler, får självklart stå för notan.

Slöseriet väcker vrede hos adelsmän runt om i landet

Samhällets elit har uttryckt stark kritik mot Kommunal. Det är uppenbart att de sysslar med någon slags identitetsstöld där de försöker efterlikna elitens levnadssätt. Detta är djupt kränkande och måste få ett abrupt slut.

Svensk adel har därför hotat med rättsliga påföljder.

”Att vara kunglighet och adelsman ska vara förknippat med klass och visualiseras som ett guld-inlindat påskägg fyllt med privilegier. Hela bilden av eliten fallerar om plötsligt personer från lägre samhällsklasser uppvisar samma beteende” säger en talesperson från Vit Kränkt Adel.

”Enbart eliten ska ha rätten att leva lyxliv utan krav”. Vi kan in inte annat än hålla med.

Kungen3

Källa :
...
Annons

Ledarskribent

Erik Fnattenbratt

Ludwig Von Kanegrip

Elvira Silverspade