Close
lofven

Efter en intensiv dag i sällskap med eliten och världens olika samhälls representanter lyckades vi hamna på samma krog som Sveriges – genom tiderna – högst uppsatta svetsare, Stefan Löfven och hans LO pamp tillika klasskamrat Karl-Petter Thorwaldsson.

Deras ansikten utsmyckades av upprördhet så vi tog oss tillfället i akt att ta reda på dess orsak: ”Inga brudar, bara massa käbbel och vinet går inte upp mot vad som serveras hos det lokala Kommunal haket!” var repliken vi fick.

Mötet herrarna medverkar på – och som ägt rum årligen ända sedan 70-talet – beskrivs som världens mäktigaste elitklubb, World Economic Forum. I staden Davos (i Schweiz) samlas över 2500 av världens högt uppsatta politiker, celebriteter och kungligheter för att skåla i ett 3 dagars mysmingel blandat med olika anföranden.

Förra året hade vi besök av trollgumman från Harry Potter, Emma Watson, som höll ett tal om jämställdhet vilket var ett riktigt sömnpiller för oss herrar i lokalen. Dessvärre fick det mycket uppmärksamhet utanför lokalen. Lyckligtvis stannade det där, och hon med då hennes namn inte gick att finna på årets gästlista.

I år får vi istället besök av Kevin Spacey, Bill Gates och Leonardo DiCaprio. Tyvärr för Löfven och Co; ingen Puma Swede.

Texten är satir

Källa :
...
Annons

Ledarskribent

Erik Fnattenbratt

Ludwig Von Kanegrip

Elvira Silverspade