Close
21398597571_be3fb22822_o-amblem

Att flyktingar har fått så dåligt mottagande i Sverige är beklämmande. Dessa högutbildade kassakor, tvinga dem bo bland under- och arbetar-klass, vad är det för galenskap? Nu verkar det äntligen som det börjar byggas boenden ute i de finare kvarteren (Örgryte, Askim, Långedrag och Fiskebäck), där folk vet hur man hälsar på varandra och inte håller på med en massa hyss.

Detta kommer givetvis smitta av sig på våra nya medborgare och troligtvis kan vi skicka en signal till alla kränkta individer i det lägre samhällsskicket ute i samhället att ”Det inte är flyktingarna det är fel på, det är er avsaknad av karaktär som är boven i dramat”. Egenskaper som ni sprider som om det vore pesten till dessa vilsna och desperata människor som enbart vill åt en lugn och fredlig tillvaro.

Och nej vänster socialister av valfri könsroll, tro inte ni kommer undan här. Ni har alla virkat offerkoftor gjorda av jämnmalm åt alla dessa individer som många är o-kapabla att bryta sig loss från. Inte ens världens högst uppsatte svetsare; Stefan Löfven – beväpnad med en mig-svets – kan frigöra dem.

Det går inte att göra en klassresa som gnällspik. De kommer alltid bli kvar på botten så länge de är iförda denna tvångsdräkt. Därför föreslår vi att vi utvisar alla samhällsmedborgare som lever i hyresrätt eller betalat mindre än 50% av sin bostad och gör plats åt dessa högutbildade drivna medborgare, detta för att eliminera alla som möjligen kan förpesta dem med dåliga egenskaper.

Därefter kan vi återgå till feudalsamhället vilket kommer förädla den svenska kulturen som varit på dekis de senaste 100 åren. Tillbaka med traditionella inslag av jordbruk och klassindelning. Adla dem som adlas bör, så som Zlatan och Zara Larsson.

Välkommen flyktingar till det riktiga Sverige, nu bygger vi om!

// Au revoir från Adelsfeministiskt initiativ

...
Annons

Ledarskribent

Erik Fnattenbratt

Ludwig Von Kanegrip

Elvira Silverspade